Kindercoachpraktijk Beehappy

Lieneke Madrugo

Over mij

Mijn naam is Lieneke Madrugo. Ik ben sinds kort verloofd met mijn lieve man Daniel. Ik ben 11 jaar met hem samen maar wij doen de dingen lekker op onze eigen manier :).  Ik ben moeder van 2 jongens en ik was pedagogisch medewerker.  Meer dan 10 jaar ben ik werkzaam geweest in de kinderopvang. Bij kinderen geniet ik van hun uitspraken, hun oprechtheid en hun eerlijkheid. Ik heb heel lang met veel plezier in de Kinderopvang gewerkt maar merkte toch dat dit niet echt meer mijn ding was. 

In januari 2018 ben ik Kindercoachpraktijk BeeHappy begonnen.

Ik ben mijn praktijk gestart met het idee om kinderen en ouders te helpen. Ik ben toen gaan nadenken over hoe ik ze precies wil helpen. Kindercoach is een breed vakgebied. Net als kinderen ;). Zelf ben ik best een onzeker meisje geweest toen ik op de basisschool zat, ik was stil, ik vond een 6 op school wel best en ik durfde niet goed voor mijn eigen mening uit te komen. Eigenlijk had ik zelf op de basisschool een Kindercoach moeten hebben. Daarom wil ik kinderen nu zo graag helpen en hun ouders. Want ik ben er ook voor de ouders, de verbinding tussen ouder en kind is zo belangrijk. Ik wil met kinderen en hun ouders werken aan meer zelfvertrouwen. Dit is zo belangrijk. Als je meer zelfvertrouwen hebt, sta je sterker in je schoenen, durf je meer en kun je beter met emoties omgaan en met andere mensen omgaan. Ik wil kinderen graag leren weerbaarder te zijn. 

Mijn missie is: Kinderen van 6-10 jaar leren om beter om te gaan met hun emoties, weerbaarder te worden en meer zelfvertrouwen te krijgen. Hierdoor leren ze zichzelf beter kennen. Krijgen ze meer zelfvertrouwen en kunnen ze op een goede manier voor zichzelf opkomen. Ze weten beter wat ze willen en kunnen hierdoor makkelijker keuzes maken. Dan worden ze gelukkiger en zelfverzekerder en dat wil ik zo graag voor kinderen. 

De ouders van deze kinderen coach ik ook graag, want verbinding tussen ouder en kind vind ik heel erg belangrijk. Ik leer de ouders om inzicht te krijgen in de talenten en kwaliteiten van hun kind en hun eigen kwaliteiten. Van elkaars kwaliteiten kun je ook leren. Dat je als ouder leert hoe je je kind het beste kan helpen in spannende situaties of bij verdriet. Dat je als ouder meer kunt genieten van het ouderschap en jezelf ontwikkelen. 

Ik geef in mijn praktijk verschillende trainingen/workshops/theekransjes:

De training: Ik ben TOP! Dit is een korte training gericht op het krijgen van meer zelfvertrouwen. Je kunt deze training zien als even een Boost en daarna weer verder.

De BeeHappy Training: Dit is een training van 7 weken, en is een weerbaarheids/faalangst training. Deze training is echt heel gaaf, en in 7 weken ga je wat dieper op dingen in. Deze training geef ik in groepen, maar ook een - op - een. 

Theekransjes: Ja echte theekransjes, dit is zo leuk en gezellig. Veel mensen vragen aan mij: wat is dat dan, een theekransje? Het is letterlijk een theekransje :), we gaan gezellig thee drinken, iets lekkers en iets gezonds erbij, we doen een spel of een creatieve activiteit. Elk theekransje is weer anders en dat is juist zo leuk! De ene keer geef ik een meiden theekransje, de andere keer een theekransje Slijm Maken met jongens en meiden, of een Moeder - dochter theekransje. Dus houd mijn Facebookpagina in de gaten, want daar staan de actuele data op. 

Workshops: Ik geef workshops met het spel Schatgravers, dit zijn altijd hele leuke workshops, want het is een heel leuk spel! Ik geef ook workshops voor jongens. Want dit gaan we geen theekransje noemen natuurlijk ;). 
Wil je een Happy Sessie zodat we kunnen kijken hoe ik jou en je kind kan helpen? 


Meer informatie kun je krijgen via de mail, telefonisch of via het contactformulier.

info@kindercoachpraktijkbeehappy.nl 

06-81905574

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kaart
Opbellen
E-mail