Kindercoachpraktijk Beehappy

Lieneke Madrugo

Over mij

Mijn naam is Lieneke Madrugo. Ik ben sinds kort verloofd met mijn lieve man Daniel. Ik ben 11 jaar met hem samen maar wij doen de dingen lekker op onze eigen manier :). Eerst hebben we een huis gekocht 9 jaar geleden, daarna hebben we een hondje gekregen. Helaas is deze vorig jaar overleden. Daarna werd ik zwanger van onze oudste en zijn we geregistreerd partners geworden en toen kwamen de kindjes. Ik ben moeder van 2 jongens en ik was pedagogisch medewerker.  Meer dan 10 jaar ben ik werkzaam geweest in de kinderopvang. Bij kinderen geniet ik van hun uitspraken, hun oprechtheid en hun eerlijkheid. 

Ik heb op verschillende groepen gewerkt, op het kinderdagverblijf groepen met leeftijden van 0-4 jaar en op bso's en op een peuterspeelzaal. Ik heb inval werk gedaan en ik ben leidster geweest op een vaste groep. 

In januari 2018 ben ik Kindercoachpraktijk BeeHappy begonnen naast mijn baan in de Kinderopvang. Ik had toen twee vaste dagen op een peutergroep. Ideaal om te beginnen met mijn praktijk. Ik werkte toen in Zwijndrecht. Daarvoor heb ik jaren in Capelle aan den IJssel gewerkt. 

Ik vond het fijn om dichter bij huis te werken, maar ik merkte ook dat de Kinderopvang toch niet echt meer mijn ding was. Ik vond het leuk maar ik haalde er onvoldoende uitdaging uit. Ik begon met mijn praktijk en dat vond ik zooo leuk! Het opstarten was wel lastig dat geef ik toe, maar als ik kijk wat ik bereikt heb in een jaar ben ik daar heel trots op! 

Ik ben mijn praktijk gestart met het idee om kinderen en ouders te helpen. Ik ben toen gaan nadenken over hoe ik ze precies wil helpen. Kindercoach is een breed vakgebied. Net als kinderen ;). Zelf ben ik best een onzeker meisje geweest toen ik op de basisschool zat, ik was stil, ik vond een 6 op school wel best en ik durfde niet goed voor mijn eigen mening uit te komen. Ik deed het wel eens maar niet vaak. Eigenlijk had ik zelf op de basisschool een Kindercoach moeten hebben. Daarom wil ik kinderen nu zo graag helpen en hun ouders. Want ik ben er ook voor de ouders, de verbinding tussen ouder en kind is zo belangrijk. 

Ik geef in mijn praktijk verschillende trainingen/workshops/theekransjes:

De training: Ik ben TOP! Dit is een korte training gericht op het krijgen van meer zelfvertrouwen. Je kunt deze training zien als even een Boost en daarna weer verder.

De BeeHappy Training: Dit is een training van 7 weken, en is een weerbaarheids/faalangst training. Deze training is echt heel gaaf, en in 7 weken ga je wat dieper op dingen in. Deze training geef ik in groepen, maar ook een - op - een. 

Theekransjes: Ja echte theekransjes, dit is zo leuk en gezellig. Veel mensen vragen aan mij: wat is dat dan, een theekransje? Het is letterlijk een theekransje :), we gaan gezellig thee drinken, iets lekkers en iets gezonds erbij, we doen een spel of een creatieve activiteit. Elk theekransje is weer anders en dat is juist zo leuk! De ene keer geef ik een meiden theekransje, de andere keer een theekransje Slijm Maken met jongens en meiden, of een Moeder - dochter theekransje. Dus houd mijn Facebookpagina in de gaten, want daar staan de actuele data op. 

Workshops: Ik geef workshops met het spel Schatgravers, dit zijn altijd hele leuke workshops, want het is een heel leuk spel! Ik geef ook workshops voor jongens. Want dit gaan we geen theekransje noemen natuurlijk ;). 
Wil je een Happy Sessie zodat ik kan kijken hoe ik jou en je kind kan helpen? 


Meer informatie kun je krijgen via de mail, telefonisch of via het contactformulier.

info@kindercoachpraktijkbeehappy.nl 

06-81905574